CORETAN TERBARU NADH

Gara-gara SIFU, aku DEMAM

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Eh siapa perasan? Aku je perasan. Darah menyerbu ke muka. Bagai ada kuasa baru datang melawat blog..Huarggghhh selesema tengok komen BRO ni. Erk selamat tak berdarah hidung. Ni gara-gara UJANG. Haha eh orang deman tak gelak besar. Sopan je. Erk siapa kata sifu aku sombong??? Ni buktinya. Haha aku tak boleh control. Berbulan dia follow, akhirnya nampak komen FIRST. Kena buat BLOG OF RECORD NI. \

Apapun thanks kerana akhirnya anda gagahkan diri ke blog serba kekurangan saya ni. Eceh tetiba saya. Hormat sifu ni. Hehe kalau sifu lagi sorang datang mahu aku pengsan masuk ICU terus! Tadi memang aku baca banyak kali siapa penghantarnya. Takut tersalah pandang. Rupanya betul!

Nak tahu ceritanya klik sini.

Err printscreen adalah WAJIB!
Kliklah untuk besarkan!
Huargghh sambung demam. Siapalah nak jaga aku ni. Kalau bro ni memang ada bini nak jaga...Aku?

Post by,
Miss Ran 

8 comments:

Mat Gebu said...

assalammualaikummm....erkkk ada kah nama pakcik mat di seru2 sampai ku tak lena tidur..mandi tak basah, minum tak hilang hausss...ehem ehem....

Miss Ran said...

wslm
apakah

aaaaaaaaahhhh tidak..
larik

sifu datang!

Sunah Mohammad said...

hahahahaha!

Miss Ran said...

sunahh pe je da gtaw kat cik mat ni..sumpah i segan

Mat Gebu said...

Apa nak segan....kalau nak bandingkan pakcik mat...pakcik mat lagi pemalu tahap dewaaaa...seriuss nihh..ni pun tulis komen sambil selubung bawah selimut..hahhaa...

Miss Ran said...

pakcik jp pakai purdah..malu haha

eleh pemalu pon de de vlog(cube untuk coolkan fever td)

Sunah Mohammad said...

hahahahaha! rahsia!!! kalo nak tau, meh jumpa dulu! :p

Miss Ran said...

hah sunah2..i pemalu tau..msti ade no pakcik mat nih!!! grrr

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers