CORETAN TERBARU NADH

Mari belajar

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Ada pulak yang belajar merokok di bulan puasa, 
Sepatutnya belajar tinggalkan rokok.
Manusia tak sedar nikmat yang Allah dah berikan cukup banyak. 
Kenapa perlu mencari benda yang sah-sah haramnya.

Asyik-asyik rokok. Bosan tahu! Ni entry kesinambungan dari sini. Aku malas cakap banyak. Pergi baca kat sini je senang.

Ps: Mungkinkah dia merokok?

10 comments:

Sis-Lin said...

Susah nak kata...ermmmm
Nasib juga mr.hubby boleh bertahan berpuasa tanpa rokok dan kata xnk hisap rokok time puasa...klu tak..mmg nak kena pancung!!!! hahahahahaha

JIJI YU said...

ade yan gpelik..time pose leklok je leh tahan merokok..time takpose..pergh..

Wuming said...

Betul tuu.. blajar laa benda yang ada faedah...

sergeant keroro said...

ok, jap baca.

aiman said...

kkdg dorg ni berbuka pun dgn rokok jer..

lilypelangi said...

memang susah nak tinggalkan tabiat nie~

H.J said...

aku suka je tengok dia hisap rokok..

Jer ... said...

ait . bulan pose mane leh rokok .

aimie amalina said...

waaa
alergik tol dgn owg merokok nih

Atiqah Sa'ahiry said...

kita xsuke bau rokok..ahhaa

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers