CORETAN TERBARU NADH

Spontaneous Thursday#19

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Menanti kepulangan si debab Oyin eh Ayin yang berusia 2 bulan seberat 5.5kg =)

Ps: Dia tak kenal si ayin ni.

11 comments:

iz said...

2 bulan 5.5 kg??
waa..mesti comey..

KaK LimAh Si SupiR said...

uittt..berat ny dye :P

sea_lavender said...

amboi sape ye si ayin tu ~~
5.5 kg tu hehe =D

kiera'sakura said...

baby baru... msti sonok gomol2 die.... msti gemuk pipi die.. geramnye...

Lelaki Ini said...

beratnya!

maszull said...

assalamualaikum iffah...ke mana pi die org tu ...ni mesti pi klinik kn wat check-up...sekejap jer bdn die dah seberat 5.5kg...:)

mas saari said...

amboi... mesti comel n tembam!

Ku Azhar said...

waaa!! nk tgk gmbar t :) hehehe

L said...

hehe.. suke2.. alahai.. bila nk kawin nieh. hahah

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html

L said...

haha.. jom3

fRaMe+LenSeS said...

jiran ai pn tgk cam da debab ja. :P ahahahahahahaha

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers