CORETAN TERBARU NADH

Ombak Rindu jom!

Walaupun lambat tengok. Banyak kritikan. Baik negatif mahupun positif. Aku tetap tengok. Tak puas hati orang bercerita je. Lagipun, pandangan berbeza kan. Apapun tunggu review versi aku pulak.

Di Alamanda. 12.15 mula.

Ps: Dia hehe
Published with Blogger-droid v1.7.4

15 comments:

mas saari said...

dah tengok semalam... puas hati jugak walaupun takdelah best sgt!

K O R I E said...

hehe..ok xsabar nak baca review dari akak !

FasiHaH SupiaN said...

hmmm xde mase nak tgk wayang...err

Eza Boom Boom :) said...

iffah tengok dengan dia ek?? :P. Okey, tak sabar tunggu review dari iffah..:D

Atiqah Wadiah said...

nk tgk tp x b'kesempatan lg..sobb :(

H.J said...

suka la tu

laskar pelangi said...

boleh tahan.xdelah bazir duit sangat movie tu;D

lieynanilaz said...

tengok review kawan2 blogger jerr..ramai yang mengatakan citer ni best!!

Jerr said...

kami mahu jugak :D

kiera'sakura said...

akak pown blm sempat nk tgk

KaK LimAh Si SupiR said...

mengapakahh tidak mengajak kaklimah skali? kaklimah d ptrjaya ni :P

Meera said...

amboih berombak rindu plak..manyak pitis nmpk

ayuorked said...

hye..lame sy tak dtg jenguk blog u ni.. anyway..maken cantik blogg u.. ehhehe eh.. jage diri.. and yet ouh ombak rindu bestkan ssbb ade aaron aziz.. ahahha

budak penjara said...

klu kb de panggung..ak dh ajak ko tym ko dtg cni ai tu..hehe

Hanih Borhan said...

better late than never...haha

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers