CORETAN TERBARU NADH

2000

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
2000 POST ENTRY
Semoga yang aku post selama ni sedikit sebanyak memberi sesuatu untuk tatapan kalian. Walaupun ada jugak yang bukan hasil tulisan aku. Aku harap blog ni kekal menjadi medan perkongsian ilmu, peringatan dan lain-lain. Terima kasih kerana aku masih berpeluang menaip entry ke 2003 kot. Biasalah penuh autopublish je entry aku ni. =)

Ps: Dia tak larat nak baca 2000 post ni.

20 comments:

FasiHaH SupiaN said...

ngeee kita tak sampai 1000 pun....

Lea Isnawi said...

mak aih banyak nya post die

Farhan Hanif said...

wahhh....saya nak smpi 300 pon belum lg...=D

KaK LimAh Si SupiR said...

wahhhhh..dh 2003 ^_^

Rozuan Ismail said...

aku seribu pon x sampai lagi.huhu

Cik Pulau said...

wahhh..tahniah yuuu....

mizz.miza said...

banyak maa.....

Nurul Iman Rosman said...

wahhh! hebat lahhhh! keep it up ;)

putERi-kAtEk said...

banyak nyeeeeeeeeeeee

deen azmee said...

fuyoooo.. mmg blogger tegar nih! haha!

sea_lavender said...

wah!! tahniah dah 2000 entry ye..
teruskan perjuangan dalam mnympaikn perkongsian agr dpt dmnafaatkan bersama =D

mas saari said...

mak oooiii, banyaknya!
akak seribu pun tak sampai lagi..

maszull said...

assalamualaikum iffah....wah byk nyer n3 mungkin akan bertambah lg byk kn...:)

Bidadari Syurga said...

pergh... tak larat gak... byknya dik... akak seribupun tak sampai(heeeeeeee malu)

Jerr said...

wah banyaknye post :D . keep it up ~

kiera'sakura said...

x sdar kan.. dh 2000... :)

Suhaili Sarif said...

waaa congratzzz...
akk br nak masuk 500
tu la rajin sgt update kan =)


semoga bermanfaat penulisan iffah .
byk akk blaja...

fRaMe+LenSeS said...

waaahhh byknyaa jiran. pasni 2000 followers plak kan ? :)

Nong Andy said...

wah... byk tu. post aku tak smpai 200 pun :p

Atasinchi said...

wah. bravo.bravo :D

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers