CORETAN TERBARU NADH

20.12.2011

Tarikh keramat buat bonda tercinta.

PUAN LATIFAH selamat ulang tahun yang ke? Tettt.

Tiada kata istimewa. Cuma terima kasih sebab lahir.

Tanpa ibu, mana ada insan bernama Iffah Afeefah.

Apapun yang ibu terasa hati, ipah minta maaf.

Ayat keramat dari ibu semalam:
Ecah, Cik de marah tu. Cepat simpan balik. Onnie pun takut dengan Cik de.

Ecah aka cucu
Onnie aka nenek kepada Ecah
Cik De aka Ipah.

Ibu, sayang ibu ketat-ketat. Sila terima hakikat yang anak yang ni je sanggup jadi cikgu ikut ibu dengan ayah hehe ;-)

Ps: Lupa hari lahir dia aci tak?
Published with Blogger-droid v1.7.4

14 comments:

ijA said...

xpe xingt..hari lahir die..ahha..mak ayah lagi penting..

aimie amalina said...

alololo, omak pon ckp korea dh
hehehehe
someiii!
selamat hari lahir ibu iffah afeefah :)

Eera Shera said...

slmt hari jadi kat ibu tu

Rozuan Ismail said...

happy birthday to ibu anda

KaK LimAh Si SupiR said...

hepi bday jgk ibu ^_^

Cik Pulau said...

ibu yu pun cikgu gak ea..
ingtkan ayah yu je..heee~

eiyzniey said...

Slamat hri lhir yaaa to ibu..
:)

Eza Boom Boom :) said...

selamat hari jadi aunty.. hihi. Doakan makcik sihat selalu, panjang umur dan gembira di samping family tercinta :)

p/s: Tolong sampaikan kat mak ye, Iffah.. :D

Nong Andy said...

happy bestday buat bonda iffah :)

kiera'sakura said...

slamat hari lahir auntie... :)

npe onnie? npe cik de? serius akak bru pestime dgar..

mas saari said...

happy birthday buat ibu iffah!

maszull said...

assalamualaikum iffah...selamat hari lahir utk ibu iffah yer...:)

Raisya Haris said...

Happy birthday untuk ibu akak. :)

deno said...

eh2, deno terlewat la.. selamat hari lahir buat ibu ifah... kem salam kat ibu :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers