CORETAN TERBARU NADH

Spontaneous Thursday#22

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Sumber: Google

Ps: Dia tahu sangat pasal ni.

14 comments:

the bitter n sweet said...

kadang2 bende yg paling kite sayglah ..kite terpakse lepaskan...

Eza Boom Boom :) said...

extremely agree :), Suka dengan quote ni..

aimie amalina said...

bermadah pujaangga pepagiii
ai likeee :)

Munnafendy said...

selagi jadi milik kita....jaga bebaik dan hargai dia..then tawakal je lah =)

kiera'sakura said...

setuju bebeno...

Cik Pulau said...

ai like....
hahahha

mas saari said...

betul2... kalau betul cinta itu milik kita pasti ia jadi milik kita!

r-5 said...

betul! setuju sangat. cinta itu ibarat penyu, jika cinta lepaskan, jika ia milik kita pasti dia akan pulang ke tempat dia dilepaskan.. jika tidak ia telah pun bertandang ke tempat yang lain.. :)

maszull said...

assalamualaikum iffah...mama setuju bebenor tu...:)

Rozuan Ismail said...

berkorban apa saja.harta ataupun nyawa

❁ نور يوسمهانياي ❁ said...

yee betul tu, jodoh di tangan tuhan :)

H.J said...

let it go..without any reason??

unieMARKS said...

Aku pun tahu soal ini. aish

Shera Ayob said...

best kata2 ni

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers