CORETAN TERBARU NADH

Shopping di Bukit Bunga, Tanah Merah

3 helai aku beli. Baju tshirt, blouse, cardigen. Terbaiklah. Eh ada bapak segala froggy. Banyak sangat. Ada yang berbaju. Seksi pun ada. Haha Sunah sukalah kan? Tak mampu beli T.T

Ps: Bila dia nak belanja pulak.
Published with Blogger-droid v1.7.4

16 comments:

KuNanGKuNanG said...

mmg syok kalau shopping kt klate ni..kalau sy, gi 1 bag, balik mesti 3 bag.hehe

Lea Isnawi said...

tak g rantau panjang ke?

kiera'sakura said...

akak x minat ptung bsar2 nie...

buat penuh katil jer.. hihihi :p

Nong Andy said...

wah... shopping yer :)

KaK LimAh Si SupiR said...

kenapakahhh x ajak kaklimah g shoping skali T_T

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh sopink2.bestnyer.bapak froggy tu cumil

Rozuan Ismail said...

bukit bunga?selalu pergi.hoho.best anak patung besar2.hoho

mas saari said...

syoknya shopping!
akak tak pernah pegi kelantan lagi..

sea_lavender said...

kalau singggah bukit bunga..,msti tk lps beli something~~ngeee

H.J said...

artis shoping.

maszull said...

assalamualaikum iffah...wah pi shopping yer best nyer...:)

meera said...

ade bli pape utk gue x..

Cik Pulau said...

pernah sampai sekali je kat sini..
errr...

fRaMe+LenSeS said...

mana adiah kat Nadh ni?

Eera Shera said...

orang punye ole2 ade tak? hee

casanova said...

ni xgi shopping kat rantau panjang n munduk(seberang ,da msuk Thailands) ag..
law gi sana xtaw la cane...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers