CORETAN TERBARU NADH

Tak bahaya ke jumpa blogger?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
NOTA IFFAH:Operation berjaya. Doktor bedah tu ambil kulit paha tampal kat tangan. Aku masih di wad Hospital Sg. Buloh. Doakan aku cepat sembuh. Rindu korang! Isu ni lama dah bernaung kat kepala aku. Amaran! Bahasa agak jujur dan tegas. Sesiapa tak boleh terima sila klik pangkah.

Jawapan aku sama sekali TAK BAHAYA.

Ikut pengalaman aku, ramai dah blogger aku jumpa. Berdua atau berkumpulan. Jadi aku tak rasa ianya satu yang bahaya. Mula jumpa Cik Pulau, Bro Ben, Bro Framestone, Bro Wacana, Bayu, Yana Nanako, Iera kan, Mas, PCM, Along Usop, Wan, Kak Mas, Sunah, Abang Ady, Nadh my jiran, Zulfikar, Deknaz, Kak Shida, Kak Aima, Tasha, Kak Deqdeq, Ujang, Cik Epal, RedMummy, Kyerull, Kirin, Ina si lesung pipit, Kak Elly, Boboi, Jiji, Budak Penjara.

Sorry pada yang aku tak sebut. Banyak kan aku jumpa? Melalui gathering ada, perjumpaan tak dirancang ada, diorang datang beraya kat rumah ada. Aku kenal mereka. Aku kawan dengan mereka melalui dunia maya ni. Aku kenali mereka dari cara penulisan mereka. Jadi untuk apa nak takut?

Malah aku rapat dengan mereka. Seolah kenal lama. Tapi tak semua aku rapat. Segelintir dari mereka. Aku cuma perlu hati-hati sebab tak semua orang jujur bila kita jujur. Jadi pesanan aku, bawak diri baik-baik. Kalau tak kenal rapat lagi jangan main ikut kata hati je nanti merana diri. Sesal tak guna lagi.

Ps: Dia pun aku dah jumpa.

23 comments:

FasiHaH SupiaN said...

saya belum lagi kan..

semoga cepat sembuh dari luka operation..

Rozuan Ismail said...

nama saya tak de.haha.gurau je

Nong Andy said...

Moga cepat sembuh ye iffah. er..ambil kulit paha nak cover yg kat tangan tu.. o.. mcm tu rupanya. alhamdulilah pembedahan lancar :)

*bila nak jumpa saya pula? he....

ahsfantasy24 said...

Jangan jumpa kat tempat-tepat bahaya,
kuranglah risiko bahanya nya kalau takut sangat :)

Semoga cepat sembuh dear :)

Paris Lipton said...

jum kite berjumpa...hehe

MerLe said...

moga cepat sembuh~

nk jumpa tape kot..yg penting pndai jaga diri, ada teman & pastikan tempat tu sesuai

& yg pling pentin, mak ayah tau kita g mana

KuNanGKuNanG said...

moga cpt sembut..

boleh jumpa tp mungkin lebih baik kalau jgn terlalu cpt percaya..:)

Jahidih Saili said...

Syafakillah ya ukhti al-karimah..

Juliet_iRa~" said...

iffah awk ni junior pra sek y eksiden melecur tu ke?

semoga cepat sembuh..:)

Gen2Merah said...

wah bestnya... teringin plak nak gathering bersama2 kamu semua d sana... hhuhu

maszull said...

assalamualaikum iffah...mama doakan semoga iffah cepat2 sembuh yer...:)

JIJI YU said...

jiji tu hensem tak

Raisya Haris said...

Semoga cepat sembuh akak iffah :)

lieynanilaz said...

semoga cepat sembuh..
dah ramai yg iffah jumpa...saya belom berjumpa dengan mana-mana blogger lagi...:)

Cik Pulau said...

ai pun rasa tak bahaya jumpa blogger ni..
tapi yg penting..
kita mesti kenal dulu la kat alam maya ni..
jangan entah sape2..
kita men jumpa jee.. huuu~

Cik Chokie said...

cepat sembuh ye :) amin

wahhh bestnya dapat jumpa kengkawan blogger . nak je jumpa gak :') tapi masih budak2 mak un x bg keluar sorang2 . btw, insyaallah suatu ari nanti pasti akan jumpe para blogger kat luar sana tuh :'D

efa nur said...

name efa tak tercalon pun..hehe

bilakah kita nak berjumpa?? :D

Halimatun Sa'adiah said...

moga cpat sembuh ek..
siapakah si dia anda tu??hehhee

EZAD AMIR said...

Kenapa dgn tgn kamu?
Mungkin jwpn nye ada dlm entri lepas..
Oke biar sy selongkar sdri utk cri jwpn tu..
Eekekeke..
Moga cpt sembuh..

kiera'sakura said...

akak nk jumpa iffah..

tringin nk jmpe iffah dgn kak sunah..

QasehSuci said...

Nama Qaseh tak ada pun...hehehe Insyallah, suatu hari nanti kita akan berjumpa...doakan Iffah cepat sembuh yer...

Eera Shera said...

ade jodoh kite jumpe ;)

aimie amalina said...

eheeeemmmmmmm
bile kite nk mengedate ni haaaaa?
hehehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers