CORETAN TERBARU NADH

Rindu...

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ada tiada rasa dalam jiwaRindu akan memanggil MuKerna setiap jiwa telah bersumpahSetia hanyalah kepada MuBila cinta ada di dalam jiwa

Wangi bunga dunia tanpa nestapaSegala yang dirasa hanyalah DiaHatikan memuja hanya padaNyaKetika cinta memanggil gementar tubuhkuKetika cinta memanggil hangatnya nafaskuKetika cinta memanggil dari sang rindu

Ketika cinta memanggilRindu....rindu....rindu kalbuMemanggil-manggil nama MuSeperti terbang dilangit MuTenggelam di lautan cinta Mu

Berpadu kalbu yang rinduMelebur menjadi satuBagai menari diiringi pelangiKetika cinta memanggil

Rindu....rindu....rindu kalbuMemanggil-manggil nama MuSeperti terbang dilangit MuTenggelam di lautan cinta Mu

Rindu....rindu....rindu kalbuMemanggil-manggil nama MuSeperti terbang dilangit MuTenggelam di lautan cinta Mu

Berpadu kalbu yang rinduMelebur menjadi satuKetika cinta memanggil ku


Alangkah baiknya, utamakan rindu itu kepada yang Esa. Selebihnya barulah sesama manusia. Namun kita selalu alpa. Aku juga begitu. Ingin aku mengatakan rindu...Rindu tersangat kepada Allah S.W.T.

Ps: Rindu dia juga.

11 comments:

kiera'sakura said...

indahnya rindu tue kan...

akak pernah dpt prasaan nie, Ya Allah xtau nak gambarkan perasaan die mcm mane...

QasehSuci said...

betul...

mas saari said...

rindu jugak!

fRaMe+LenSeS said...

rindu.. :)

safwanmahzin said...

Rindu jugak..=)

maszull said...

assalamualaikum iffah...sentiasa merindu...:)

Eera Shera said...

ni bukan lagu siti ke..

rindu kat sape la tu ;)

KaK LimAh Si SupiR said...

rindu ^_^

iza said...

Assalam...
Salam kenal

Uruskan Android Dari Komputer|Teratak Usang

Cik Pulau said...

terasanya ai..
ai ada wat entri rindu gk..
ehmmm..

FasiHaH SupiaN said...

Ada bakat jd a samad said

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers