CORETAN TERBARU NADH

Gelagat Ecah

Ecah sedang menari ikut lagu hindustan. Benarlah teori pendidikan kanak-kanak belajar melalui peniruan. Aku makin risau dengan Ecah. Aish! Aku tak ada mood nak blogwalking. Kenapa eh? Nak update pun malas hurm.

Ps: Dia ada adik
Published with Blogger-droid v1.7.4

16 comments:

kiera'sakura said...

jgn paksa diri klu rase tak blh lg.. :)

reenapple said...

nickname saya di rumah..hehe

Eza Boom Boom :) said...

program tv pun banyak yang lagha. so, kena pilih program yang bermanfaat untuk kanak-kanak :)

Fyqa said...

cepat tngkap jugak...
;)

mas saari said...

betul tu! TV yang banyak pengaruhi mereka..

Munnafendy said...

a'ah..budak2 ni mmg cepat je ikut ape org sekeliling buat..even kita tak ajar, tp die tgk sekali pun dah ckup

safwanmahzin said...

Sama lah tu dengan anak sedara n adik saya..=)

maszull said...

assalamualaikum iffah...budak2 skg mudah terikut apa yg die org dengar n pandangkan...

p/s berehat la dulu yer dear...:)

Saddila said...

hindustan ? menari bagai . okay . tak minat pulak .
kirim salah dekat ecah :)

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

kena pantau selalu la lepas ni
xleh biar sangat diorng tgk cerita2 y melalaikan nnt terbiasa

Raisya Haris said...

Adik saya pun sama, tak habis-habis dengan korea. =='

Eera Shera said...

budak2 memang cepat copy n paste ;)

aimie amalina said...

hehehehe
ecahhh dok diam2..
nnti cik de mrh


p.s: eheeeemm..kalo ada pape nak cite, opaaahhchaann ade syg :))

budak penjara said...

jgn smpai tiru yg adegan seksi sudaaa hehe

Nong Andy said...

terbayang ecah menari lagu hindustan. mesti sgt cumillll!!

*iffah sakit.. x blogwalking pun xpe. yg pnting ada n3 update :)

deno said...

budak2 mmg cepat ikut... adam khaleef pun suke menari.. menari hip hop lagi.. heee... ifah apa khabar?

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers