CORETAN TERBARU NADH

Inilah Ayin




Sibuk tunggu anak buah dari Sarawak. Inilah Ayin. Semangat kan? Umur 2 bulan. 5.5 kg ni.
Ps: Dia ada masalah.
Published with Blogger-droid v1.7.4

13 comments:

Подтверждаю said...

as salam..
ayin? iffah tunggu ayin ke? atau anak buah tang lain lain? huhu..berapa umurnya?


=)

masalah? sakit? mabuk kapal terbang ke? pakcik pernah tengok mulut seorang bayi ni masa dalam flight, mulut dia berbuih2. selamba je tak pakcik tengok mak pak dia. hm..rupa-rupanya baby depa mabuk kapal terbang. tapi pelik lah kan. kenapa orang dewasa bila 'mabuk', depa muntah? huhu..

sebab baby minum susu je? takde makanan dalam perut?

0_0?

Sunah Sakura said...

tembamnya ayin

Lelaki Ini said...

ala..
cumelnya!
cium pipi skit!

Cik_Shiqah said...

comel! :)

berapa bulan ni?

Rozuan Ismail said...

cumel ayin ni

Nong Andy said...

Muuuahhhh!

K O R I E said...

ayin ada msalah anemia ke?
dia mcm xcukup darah jea..

sya teka jea kak.. klu slah jgn marah yea..

kiera'sakura said...

wahhh.. badan...

kirim kiss erk.. :)

ArELeEz said...

sape yg ade masalah? ayin nie ke?

r-5 said...

wah comelnya! cahaya mata, penyejuk mata..

deno said...

olololoooo kiutnyeee.... macam adam khaleef masa kecik, semangat jugak.. kalau deno dukung mesti lenguh tangan... heeee :)

Eera Shera said...

bam bamnye ayin..nak cubit2 pipi die

mama ayin said...

ayin sehat walafiat yer blogger2 sume..takde anemia atau ape2..dia yg dimaksudkan ipah bukan ayin ok..
-mak kepada ayin

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers