CORETAN TERBARU NADH

Asyik gaduh

Aku ni sakit-sakit pun suka gaduh. Hari bahagia puan pengetua pun aku gaduh dengan dia. Kadang rasa melampau ambil beratnya. Aku naik rimas. Cadang nak makan kat luar tak berhasil. Sebab?

"Ipahkan sakit. Jalan pun tak betul. Tangan tu berat nak bawak. Ibu kesian kat awak je."

Okey, akhirnya sambut kat rumah. Pizza, sate. Huarghhh takkan sebab aku semua kena berkurung kat rumah. Penat! Penat nak gaduh. Malas nak bising. Yang stressnya ibu. Yang kena darah tinggi pun ibu. Aku tak nak asyik gaduh je.

Emosi ni hanya dirasai orang yang sakit dan asyik menyusahkan orang. Ipah! Sila cepat sembuh!!!

Ps: Hampir lupa pasal dia.
Published with Blogger-droid v1.7.4

21 comments:

K O R I E said...

mood tu kena jaga yea kak..
jgn marah2.. nt stress lg mudah jatuh sakit.
k

FasiHaH SupiaN said...

saya faham ape perasaan ifah. sbb sy pernah berada di tempat ifah. ifah ok boleh jalan. sy dulu pakai tongkat. nak jugak bergaduh. hmm

aimie amalina said...

hayoooooooo
sedih je dgr, xpelah.. yg pntg dpt celebrate hari lahir ibu kan..

kak ngahhhhhh!
cepat sembuh tawwww!

Farhan Hanif said...

kadang2 best bila ada org ambil berat pasal kita...tapi kalau terlalu sangat kadang2 rasa serba salah pulak...=)

WaniZakaria said...

get well soon kak. :)

Antan Bertingkah said...

Seorang ibu tidak pernah merasakan anak yg sakit tu menyusahkan.... Semoga cepat sembuh.

Gen2Merah said...

jangan gaduh2 ye Iffah... cool.. semoga cepat sembuh yaa..

maszull said...

assalamualaikum iffah...ibu sayang kat iffah tu bukan dia marah tapi tanda sygnya pd iffah...:)

p/s kasih ibu membawa ke syurga...

KaK LimAh Si SupiR said...

ibu risaukan iffah tuuu..xpe, nt dh sembuh blh laa kua ^_^

cpt sembuh tau :)

EZAD AMIR said...

Hai ipah ipah,cpt2 la sembuh..
Td aq main lompat2,woo bez...
Ehh ko mne leh lompat2 ko sakit,
dok diam2 kt katil jela...
Org sakit mmg kena cmni...
Kalo nk jd cm org sihat,jgn miss mkn ubat ye...
Ekeekekek...
Get well soon..

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

jangan tension2
dengar ckp orng tua...

Cik Pulau said...

insyaAllah. lepas ni yu akan sembuh.^^,

kiera'sakura said...

semoga cpt sembuh dear... :)

jgn sedih2 tau...

ahsfantasy24 said...

Sabar dulu pah..
semoga cepat sembuh :)


Latest Post:
1. Adam Adli Mahasiswa UPSI | Love or Hate | All About Your Choice
2. Manusia suka cerita yang buruk-buruk??

Raisya Haris said...

control emosi ye akak iffah. :)

fRaMe+LenSeS said...

;) tersenyum. sebab Nadh pn macam tu.tapi percayalah. tu untuk kebaikan kan? sayang dia tu tak terdangkal dek akal kita. :D

Eza Boom Boom :) said...

sambut kat rumah pun okey jugak.heeee. lagi best kot. nak tambah nasi, tambah je tanpa segan-segan. :P

p/s: jangan rasa diri jadi beban, ibu iffah hanya concern dan sayang kat iffah. Stay positive, girl.

Eera Shera said...

hepi2 slalu..nanti cepat sembuh ;)

Juliet_iRa~" said...

jgn merungut dik..:)

cuba sabarkan hati...kesian ibu awk...sikit je lagi..tunggu awk cpt smbuh...nt boleh gi jalan2..:)

take care..

Nong Andy said...

ya.. iffah Afeefah sila cepat sembuh. tensen jadi org sakit? hu.. itu dugaan.. :)

deno said...

ifah! deno tahu ifah kuat, tengok.. sakit2 still bleh menaip.. tu dandanya ifah tabah orangnya...

deno fhm perasaan ifah mcm mana sebab dulu time sle aktif, deno tak boleh jalan pun.. menulis.. menaip.. semua tak boleh sebab sendi2 bengkak.. masa tu mmg stress.. rasa menyusahkan orang sbb nak berjalan pun abah dan mak kena papah.. kdg2 abah dukung.. tapi kita kea sabar kan ifah.. be strong! :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers