CORETAN TERBARU NADH

Review Jawapan Teka Sebalik Gambar

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Gambarnya boleh tengok di sini. Macam-macam jawapan. Orang hangat tengok bola semalam. Diorang sibuk meneka gambar. Terima kasih korang buat aku tergelak. Jawapannya ikan duyung. Ni adik aku punya kerja. Buli si kecik ni.

Pemenangnya ialah jejaka. Dia menyamakan wanita dan kucing. Grrr geram rasa Sebab aku tak suka kucing wakaka. Ada yang dapat agak? Tengok header dulu mai.

 
Klik header untuk terjah





Okey blog sejuk mata memandang. Tersusun serta ringan. Lama dah aku baca blog dia ni. Memang tak syak lagi. Bolehlah berkenalan dengan dia pulak. Oh ya dia rider sama macam atok aku. Ehem atok kepunyaan Opah Mimito.

Ps: Dia busy hari ni.

2 comments:

Rtp Farra Arisha said...

blog cintailmu89 menarik :'D

aimie amalina said...

hukhukhuk
(batok smp kene mnum air =p )

ayoooooo... opah kene suh atok p blog die ni..hehehee

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers