CORETAN TERBARU NADH

Misteri kehilangan aku

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ramai tak perasan aku menghilang? Aku bukanlah busy manapun. Cuma nak bagi korang rindu. Ada yang rindu?

Hilangnya aku kerana tiada tabby di sisi. Kalau ada sokmo nak online. Twitter dan FB disepikan sebentar. Aku diam bukan sengaja. Jalan-jalan alam maya pun tak boleh. Tabby ada cuma tinggal nyawa-nyawa ikan. ketandusan bateri.


Charger lupa nak bawak. Sila gelakkan aku. Oh macam mana boleh lupa ni? Bak kata ibu aku kalau ada anak, anak pun kena tinggal. Sebab penyakit lupa. Kritikal kan sakit ni? Memang asyik tertinggal barang je. Kalau tak tertinggal tak sah. Korang ada penyakit ni???

Ps: Harap dia tak terlupa.

14 comments:

ijA said...

kadang2...sebelum g mana2 buat check list.ke..heehe

aimie amalina said...

kak ngah oo kak ngah
asik main cak2 je ye
hehehe
opah rindu!
T____T

opah tua tapi kurg siket lope dr kak ngah =p

EyqaLuvender said...

haha...
mistery sgguh cik iffah :)

mr.ninja ^___^ said...

opah ngn atok pon xcmtu..kikiki =p

Rtp Farra Arisha said...

penyakit itu sering muncul di diri sesiapun..and so with me. but only sometimes..have fun sis!!

Luqeem™ said...

sy pun skarang cepat lupa..mnggu lepas je dah 4 perkara lupa..perkara besar lak tu..

Sunah Sakura said...

ish ish ish..cane leh terlupa ni?

Jer ... said...

huhu , sian :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

la..ingat akak je yg selalu lupa charger..hehehe

AIEN NOT ALIEN said...

terlupa barang2 memang selalu..hihi

JIJI YU said...

dari dulu lg kan ko jenis pelupa

budak penjara said...

bab kata Dr M melayu mudah lupa..haha

cik pulau said...

eh samalah..
ai pn pelupa. hahaha

sergeant keroro said...

ish, apa nak jadi. lol

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers