CORETAN TERBARU NADH

Hati tersenyum

Ehem tetiba nak post pasal ni. Aku tau banyak mata memandang. Malas nak fikir dah. Yang penting, tadi keluar makan. Sekali hantar roommate balik. Tinggallah aku seorang diri kat bilik sambil tersengih.

Kitorang pergi makan tempat biasa. Lama dah aku tak pergi makan kat situ. Last aku pergi 2 minggu lepas. Ingatkan orang kat kedai tu tak camlah aku. Sekali seorang tegur. Tak pernah tengok sebelum ni.

Tanya pasal aku. Accident kat mana. Insurans dapat tak. Aku layankan je. Dah orang peramah. Hehe kawan aku siap jeles sebab asyik orang tengok aku. Muka aku rasa dah makin baik. Taklah hodoh mana.

Yang memeranjatkan aku, abang cashier yang dua minggu lepas tegur aku. Hari ni tegur lagi.

Abang: Macam mana sekarang? Makin baik?
Aku: Macam nilah. Tangan je lagi.
Abang: Baguslah macam tu.

Oh hati berbunga you. Ingat pulak dia. Aku pun lupa dah muka dia macam mana. Aku perasan sebab dua minggu lepas dia je berani tegur dan tanya aku. Macam ni hari-hari nak makan kat situ. Tak sangka, orang kita prihatin sungguh. Terharu T__T

Ps: Dia ada gaya macam ni tak?
Published with Blogger-droid v1.7.4

10 comments:

kembatolo™ said...

ehem ehem.. hahha

mr.ninja ^___^ said...

semoga cpt semboh ye k ngah..^___^

shiema sufian said...

alaaaa, sweetnye :)

Cik Tetra said...

heee comel je..untunglahhh!! :D

JIJI YU said...

eleh..shuke le tu

fRaMe+LenSeS said...

alhamdulillah jiran gembira. :D

Si Nuansa Eyqin said...

lalala hati ada taman. =)

Fatin Farhana Binti Ramli said...

semakin baik .. alhamdulillah ..

Sunah Sakura said...

pergh..bahagianya~

cik pulau said...

suke lettew...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers