CORETAN TERBARU NADH

Tag dari BFF

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku kena tag lagi. Serius ramai sawan main benda ni. Aku terjebak sama. Haha okey tag dari CIK AIMI. 

1.ape name penuh anda?
Nama penuh seperti yang tertera di sini.

2.awak syg sye x?(sentap!!)
Haruslah sayang. Kawan dari sekolah kot.

3.kalu d hari minggu selain tdo dan membute ap lagi yg anda lakukan?? (jujur erk.. tp kalu xnk tu hak anda..haha)
Aku selalu berblog, tengok movie, jalan-jalan, memasak, baca novel. Semua ikut situasi dan kerajinan. 

4.pernah menipu x? nyatakan bila, d mana, dan bagaimana.
Haruslah pernah. Sepanjang hidup ada je menipunya. Di mana-mana jua aku berada. Bohong ni biasa spontan. Maaf aku manusia khilaf.

5.Lecturer/cekgu siapa yang anda sayang? kenape erk?
Sorang lecturer sebab dia sempoi. Boleh panggil dia Mak Ngah okey.

6.kalu stress buat ap?
Cepat cari ubat sebab kepala akan sakit.

7.pernah tk mndi pg n trus g ke kelas x?
Pernah je. Lagi-lagi tengah sakit ni. Hehe jujur sungguh aku ni.

8.binatang ap yg plg anda tkut?
Banyak sangat. Buaya kot. Buaya darat lagi aku takut. =P 

9.mana lg pnting? kwan atau bf/gf?
Family. Okey tak menjawab soalan. Ofcoz kawan.

10.jika dilanda masalah sape yg anda crik dulu..?
Kawan atau Ibu. Ikut situasi.

11.best tak soklan saya? haha
Best sebab mencabar sangat.

Sebagai penghargaan, aku nak tag semua yang membaca entry ni. Opah kena jawab. Haha soalan sama sudah. Malas sediakan soalan. Okey korang sila jawab ye =)
Ps: Dia nak ke jawab kalau aku tag?

5 comments:

JIJI YU said...

ada lagi tag2 ni ek

maszull said...

assalamualaikum iffah...yer la kuar lg ek tag2 ni...:)

Sunah Sakura said...

soklan dia macam seram aje nak jawab..so, takmo jawab..ahahah

aimie amalina said...

errrr
larikkkkkkkkkkkk!!!!1 =p

fRaMe+LenSeS said...

macam tak terbaca ja. :P ahahahahaa

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers