CORETAN TERBARU NADH

Ustazah pilihan versi aku


Kanak-kanak boleh dididik dengan baik. Kan ke mereka ibarat kain putih. Nilah ustazah pilihan aku. Kecik lagi dah ajar benda baik. Kan bagus tu? Ini tak kecik-kecik dah ajar buat bukan-bukan.

Ibu bapa memainkan peranan penting. Tapi yang peliknya kenapa ramai budak sekolah agama tak jadi orang bila keluar sekolah? Salah siapa? Harap makin ramai ustazah menjadi pilihan ustaz.

Jiji punya ustazah pilihan Ecah ni. Korang dah ada ustazah pilihan? Aku cuma harap Ecah kekal solehah macam ni. Tak sabar tunggu anak sendiri. Erk :-P

Ps: Dia mengada. Malas layan grrr.
Published with Blogger-droid v1.7.4

13 comments:

JIJI YU said...

amboi mata ecah..kemain besro..suke la ustad jiiji..

aimie amalina said...

ayoooooo
comeinyeee ecccaaaah

beso nnti jadi ustajah taw =]

A.I.N.S.Y.A.H said...

waaaaa comelnye ustazah nih.. ;D

Eera Shera said...

comelnye die..konpem ramai ostad suka..

tu ostad jiji dah book dulu :)

Rozuan Ismail said...

amboi jiji.bukan main kau booking awal ye

cik pulau said...

wahhh... ecahh gitu...
kemain tak sabar nak anak sndri yer..
hehehe

msredcheesecake said...

Nak ajar anak, kita kena betulkan diri sendiri dulu... Akak baru belajar nak betulkan diri...

maszull said...

assalamualaikum iffah...wah dah x sabar nak ada anak sendiri yer insyaallah satu hari nantikn..:)

Lea Isnawi said...

comel!

teringin nak anak sendiri jugak

hihi

Naniey TJ said...

comel cm aq ler dak ni..... xtipu pnyer......

BlueiceButterfly said...

~comelnyer...hehe insyaAllah :)

zahidah seran said...

nanti didik anak jadi sepesen ustazah yekk...=)

fRaMe+LenSeS said...

amin2. mendoakan. :D

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers