CORETAN TERBARU NADH

Pakcik!

Aku tak tahulah sejak sakit aku jadi macam ni atau memang dari azali jiwa sensitif. Hari ni aku geram dengan pakcik. Dia tamak. Fikir keuntungan je tau.

Aku dah lewat. Kena pergi temujanji. Masalahnya dia tak nak hantar aku pergi hospital. Alasan jauh kena pusing. Aku malas cakap banyak. Aku tunggulah orang lain datang.

Tetiba ada budak batch aku pujuk pakcik tu suruh hantar aku. Alang-alang hantar dia. Tu pun lama pujuk baru dia nak hantar. Bukan aku tak nak bayar pun. Grrrr. Sila jangan tamak ye pakcik!!!

Ps: Kalau dia jadi pakcik tu lama aku hentak kepala dia.
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 comments:

aimie amalina said...

aihhhhhhh pakcik niiiiii
byk mentibang pulak die
hurmm
sabo ye kak ngah =]

Yatie Awang said...

sabar...kawal emosi

iz said...

amboi.. emo betul ni..
sabo2 ya =)

FaKArePa!n said...

ckp kat pak cik tu.. org tamak selalu rugi..

fRaMe+LenSeS said...

sabar ye. doa dalam hati moga pcik tu sedar kesalahan dia n doakan kita tak terikut perangai tu. amin2.

aimi said...

mmg slalu cm 2.... pkcik teksi ni

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers