CORETAN TERBARU NADH

Single

Wah ni entry balasan untuk jiran aku tu. Hari tu dia mengaku dia in relationship with ehem-ehem. Kakak ipar mesti tersedak-sedak. Haha maaf kak. Saja nak membalas bagi pihak perempuan.

Jiran aku memang macam tu. Jenis lelaki yang suka ambil berat pasal sahabat dia. Macam aku komen kat entry tu. Adakala wanita mudah salah faham dengan layanan diberikan.

Contoh, jiran suka ambil berat pasal aku. Aku tak sihat dia pulak yang bising. Aku sakit tangan dia yang terasa pedihnya. Korang mesti dah fikir lain. Kami hanya jiran sepagar. Jangan gosipkan kami pulak. Haha macam ada orang nak gosipkan kan? Perasan*

Tapi aku takkan salah faham. Sebab aku kenal dia macam mana. Tapi orang yang tak kenal memang mudah salah faham. Ada jugak yang jenis ada makwe tapi masih nak menduga hati orang lain.

Wanita ni sensitif. Jangan nak beri layanan luar biasa. Kadang salah lelaki sendiri sebab buat orang salah faham. Jangan diduga hati wanita. Kalau dah ada pakwe mahu kena belasah dengan pakwe wanita tu. Kalau single mahunya patah hati sebab rasa dipermainkan.

Kesimpulan, hati-hatilah dalam perhubungan. Sememangnya fitrah wanita inginkan perhatian. Cuma terlebih perhatian boleh membuatkan wanita jatuh hati pada lelaki yang salah. Jaga-jagalah. Wanita itu selembut sutera, sekali dihembus angin sekali itu juga ia berubah rentak ayunan. ;-)

Ps: Dia pun kena jaga-jaga.
Published with Blogger-droid v1.7.4

12 comments:

reenapple said...

"hati-hati dalam perhubungan.." suka ayat tue..=)

aimie amalina said...

weeeeee
opah selembut?
opah selembut marshmallow
keke
sekali kunyah, telan terus
kikikiki =]

JIJI YU said...

ni2..mmg pon..aku ni jenis yang caring..tu sbb ramai yang terpikat..susah toll

maszull said...

assalamualaikum iffah...jgn selalu mudah lembut hati dgn layanan yg istimewa dr seorang lelaki...:)

aimi said...

nape pompuan cpt sgt cair..?
ag2 aku =(

shiema sufian said...

seriously perempuan memang macam tuh. agree :)

FaKArePa!n said...

bhaya gak kalau lelaki ni baik dgn semua pompuan.. bnyk mslh y bleh mncul..

diana said...

kalau tak de niat nak berhubungan serius jangan la layan perempuan lebih2..
nanti ada hati yang terluka..
bahaya tu..

enasoffy said...

jgn terpedaya jgn jejantan yg bagi layanan xtra melainkan dia memang ada niat yang baik utk anda =)

budak penjara said...

sbb tu aku x suka sngt cakap lembut2 ngn gegel..haha

syakey said...

tak suka lelaki yang macam ni. tahu la korg gentleman pon tapi ce jangan buat pompuan simpan harapan.


:D

fRaMe+LenSeS said...

kali ni Nadh dengar nasihat jiran. hihihi. :P

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers