CORETAN TERBARU NADH

Wifi

Aku tengah test guna wifi hospital. Yang tak bestnya mukabuku di block. Post comment tak boleh. Edit entry tak boleh. Blogwalking boleh. Tapi blog jiran kena block pulak. Orang lai. Okey je.

Sambil aku menunggu doktor eloklah manfaatkan apa yang ada. Sangat rugi masa dibazirkan. Ye tak? Masa itu emas. Nak buat assigment pun boleh ni. Hehe

Ps: Dia tekun belajar
Published with Blogger-droid v1.7.4

11 comments:

aimie amalina said...

hehehehe
manfaat kan ye kak ngah
jgn nenakai =]

JIJI YU said...

eleh2...

FasiHaH SupiaN said...

optimize the use of time ;)

maszull said...

salam iffah....gunakan masa yg ada itu demi kebaikan....:)

saya cello191 said...

tak suka kalau block2 nie~~

budak penjara said...

wifi ape gtuu klu smua kena block

FaKArePa!n said...

heheh.. gunakan kemudahan y ada..

KaK LimAh Si SupiR said...

alaaa..byk ny xblh T_T

Kalamhati said...

masa itu emas..=)

msredcheesecake said...

laju ke wifi spital....

sergeant keroro said...

untunglah :P

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers