CORETAN TERBARU NADH

Selamat Hari Raya


Asslamualaikum

Korang pagi-pagi lagi buat apa? Mengenyangkan perut? Macam blogger Luqeem? Hehe Ecah dah mengantuk sebab semalam tidur lewat. Pagi lagi dah online sebab nak ucapkan selamat hari raya aidiladha buat semua.

Korang jangan lupa ingat kisah Nabi Ibrahim A.S. yang sanggup korbankan anaknya untuk mengikut perintah Allah S.W.T. Kita pula macam mana? Sanggup nak berkorban? Siapa yang ambil bahagian berkorban baguslah. Aku pun teringin tapi tak berduit lagi.

Ps: Dia pun pagi-pagi dah online.
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 comments:

Ku Azhar said...

waaaa slmt ari raya!! :)

ijA said...

lena ecah tido..

Eza Boom Boom :) said...

salam aidil adha awak :)

aimie amalina said...

ecaaaahhhhh! camat ari rayeee!

hehehe

kak ngahhh..mkn ingat opah yg x leh nak mkn gapo2 ni
huuuuu

camat aidil adha kak ngah dan keluarga!

Mat Gebu said...

selamat hari raya....melampau tau letak pic derian besau...ter menjelas pcm..huhh...itu budak tecik pesal cute banget

Luqeem™ said...

oh yg ni ke...haha

pg2 dh mkn? pg2 tido laa..

tgh mlm bru mkn..kih3..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers