CORETAN TERBARU NADH

Cerita sedih

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Biarkan aku di sini
Ps: Dia buat aku begini. Masih ternanti-nanti.

11 comments:

sergeant keroro said...

alololor, kenapa sedih ni?? XD

p/s : tak patut betul dia tu, senyumlah~ =)

aiman said...

jangan bersedih~

sea_lavender said...

la tahzan ya ukhti =)
sma rasa je keadaan yg kte lalui...

Suhaili Sarif said...

cis,siapa buat adik kak long sedih niiiiiiiiiii

Mr.Thinker@Ali said...

kenapa? sehingga pepohon juga kelihatan bersedih. you should make a nice smile.

penantian itu penyeksaan. isn't it?

asamasin said...

waiting is suffer...
suffer is sick..
now u r sick..
whoever make u sick..ill kill them.. :D

Nizam Ijam said...

alololoooo...jgn sedih2...xbaik

al-kisah said...

penantian stu peyiksan huhuuuu

aimie amalina said...

aik..nape opah terlepas yg ni?
hehhe..okeh..tunggu2..
=p

cik pulau said...

dah alang2 sensorang tu. meh la kat pulau neh..huhuhu

cityiklan said...

err...aku x faham tapi wat2 paham je :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers