CORETAN TERBARU NADH

Love is

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Google
Ps: Dia sayang Allah.

20 comments:

sergeant keroro said...

lau gay dan les tu camne? :P

~..Lesung Batu..~ said...

amboiiii~~

nana said...

pnuh makna ^_^ tafsir la sndri :D hehehhehe

dayah aziz said...

haha.;)

Lea IsNaw! said...

kiraan tu suma tambah je ker?
xde tolak, darab bahagi

Luqeem™ said...

love can be in any form, whether it is gay, les, hetero, homo, still its called love :). universal..:)

FaKArePa!n said...

love is cinta..hihih

Umie Artoqiemie said...

LOVE is.. LOVE..

ah, xpaham bye2...

Sunah Sakura said...

abaikan gay dan les, persahabatan pun cinta jugak kan?

i love u..

JIJI YU said...

ape sume ni

Cik siti said...

haha... 1001 tafsiran

aimie amalina said...

i love u kak ngah! =)

el-janna said...

huhuk amboi222

Cik Domo said...

ok..1001 makna y ada..ekek XD

H.J said...

jangan les suda.

laskar pelangi said...

ewahh!

deqlis said...

salam kenai,,,

deqlis said...

salam,,,,,eceh,,

Suhaili Sarif said...

nak i love you jugak mcm sunah :)

Mr.Thinker@Ali said...

errr.? gay? -,-

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers