CORETAN TERBARU NADH

Shoutmix aku mana?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ni bukan entry sesi membalas pantun ye. Aku sebenarnya malas nak balas satu-satu blog tu. Yalah aku pun dah tak ingat siapa yang tanya dan tegur pasal blog aku.

Terima kasih atas teguran. Aku nak jawablah ni. Sabar ye. Sebenarnya mereka tanyakan pasal widget shoutmix aku tak ada. Jadi susah nak tinggalkan jejak. Aku jawab kat dia berat blog jek. Dia kata bukan berat mana pun. Kalau letak lagu beratlah.

Yalah alasan apa aku nak kasi ni? Macam ni lah cik abang dan adik yang bertanya. Bukan aku sengaja tak nak letak. Dulu aku pernah letak. Masa blog aku background pink cat tumpah-tumpah. Sila ingat balik yang mana dah kenal lama dengan aku. Ehem*

Shoutmix bagi aku menyibuk je. Maaf terasa. Sebab blog aku ni dah penuh widget cerpen dan segala jiran tetangga. Dah tak muat nak taruk. Siap ada budak tu susunkan balik widget. Sebab terabur sangat. Kawan aku yang pakai Ipad 2 kata blog aku serius berat.

Padahal orang kata Ipad tu line laju. Laju dari netbook cikai aku ni. Asal aku bukak laju je? Padahal kami sebelah menyebelah. Sekarang pun separa berat blog ni. Kalau letak widget tu lagi berat dan semak. Sebab aku takkan jejak korang kat situ.

Sebab bagi aku orang yang tinggal komen kat situ biasanya tak baca entry. Asal ada je jejak cukuplah. Dah tu pernah timbul isu penipuan BW. Aku malas layan segala mak nenek berkenaan maka aku membuangnya dari hidup blog ini.

Korang tinggalkan je jejak kat komen takpun terus je ke FB aku IFFAH AFEEFAH II. Okey? Tak ada hal. Aku akan accept je korang. Ada masalah lagi? Tak ada. Bagus sangat=P Kalau nak jugak widget tu carilah kat blog lain eh. Aku taknak adakan. Sekian.

Ps: Dia tak sedar diri. Grr

20 comments:

Muslimah Optimis said...

ngahahaha... suka gilakkk ayat neh "Kalau nak jugak widget tu carilah kat blog lain eh. Aku taknak adakan. Sekian.".. terbaikk...

Hunnym Syot 美智子 said...

hehee.. same with me..
da buang shout out box.. nyemak jew!!


http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/im-sorryy.html

Kalamhati said...

btoi tuu..
if takde shoutbox still bleh tego kt komen..tho taknak komen pun juz say hi je..then kita bleh gak balas jejak

Jiejah Gorjes said...

ooo...betul gak tu ...rasa nak remove gak la hehehe

FasiHaH SupiaN said...

ramai je tak pakai shoutmix tue =D

sergeant keroro said...

hehe, tegas betul :P

p/s : dia kemana menghilang? XD

Nuur mutiara said...

takpe la boleh tinggalkan komen..

Erk tetibe rasa nk remove juga =.="

Luqeem™ said...

kdang2 bla org masuk tgk takde widget shoutbox, dia trus tutup blog tu..huhu

Lea IsNaw! said...

xleh nak bemesra2 dgn iffah cmni

Umie Artoqiemie said...

lorh garangnya =(

aimi adilah said...

berat ek lau letak bnde alah 2 :) ermmmm...... cm nk buang gk lh hihiihihi bw tpu 2 cm ne???

sifu im said...

a ah..xpon anta je msg kt no fon ko..bak cni no fon ko kt aku..haha

Saiazuan said...

dah buang shoutbox.. tp ada orng tnya mana shoutbox.. adoi mcm nk kena letak blk je

Sunah Sakura said...

i pun da tak letak shoutmix...

aimie amalina said...

hahhaha
lawok ah kak ngah ngomel2..kikiki

Atiqah Sa'ahiry said...

dah xde chatbox.ahhaha

tomatokering :) said...

takpe .. kite suke komen .. ngui ngui ngui ;p

cik pulau said...

wahhh.. tetibe rasa cam nak buang gak shoutmix ni..

sebab tak terjejak balik diorang.. huhuhu

Terbelog said...

betol jugak kan
berat

FyzaLovato said...

haha. betul tuh. kadang cakap "singgah n follow awak" check kat follower xde pon kau. ceyt!. kalau xmnipu pon aku ikut je kalau best. adoi. :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers