CORETAN TERBARU NADH

Review Follower ke 1500

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Huh disebabkan aku dah janji nak review. Lepas tu cari link budak tak jumpa pulak. Tetiba ada yang komen suruh cari nama Nyzham ni. Jadi aku search. Akhirnya, jumpa. Ni follower bertuah tu. Encik Nyzham. Rasanya baya-baya aku ni. Tak pun tua setahun. Ehem.*

Blog dia ni okey je. Tapi ada masalah jiwa. Bila masuk keluar mesej box. Tanjat gegirl. Sebenarnya benda tu tak payah pun tak apa. Sebab asal refresh je keluar. Jadi agak rumit orang nak masuk. Macam kena berhentikan kereta sebab ada roadblock. Macam tulah rasanya.

Dia ni sangat patriotik. Bukak je ada gambar Bapa Kemerdekaan kita. Tapi bagi skrin kemetot macam aku ni agak mengganggu. Sebab saiznya besar. Entry tak dapat baca di bahagian tepi tu sebab tertutup. Patut kecikkan sikit gambar tu ye dik. (Er adik ke?) Umur kita sebayalah. Baru perasan.

Yang lain okey. Blog ringan. Tak ada widget pelik dan keterlaluan. Cuma font untuk title post tu patut buat font biasa. Senang orang nak baca. Nampak matured pun ya. Tu je. Kalau tak nak ubah pun tak apa. Ni pendapat peribadi ya Mr Nyzham. Korang bolehlah terjah dia kat SINI.

Ps: Dia kecewa malam ni. Tahniah=P

15 comments:

aimie amalina said...

huuuuuu
sungguh teliti menelek belog..hihihi


p/s:aiyak..kecewa?

Cik Sara said...

Wahh..tahniah!!..
Boleh jadi pengkritik blog akak kita ni..eh, akak ke?? hehehe..

fairuz said...

amboi ni macam dah menilik satu2 blog tu. haha nak jugak! lol

fRaMe+LenSeS said...

tahniah jiran. Hebakkk la yu skg ni. Perghh.. Tanda keotaian sudah ada. Slamat datang kedunia otai. :p

owhh ya. Tamo kritik belog ai plak ka? Lalalalalala~~

Muslimah Optimis said...

kritiklah Laman Muslimah Optimis pulak untuk penambahbaikan..hehe

sergeant keroro said...

hehe, dia ni...

tak jadi la nak cakap :P

fiq. said...

wah, bukan sekadar review =]
papepon tahniah untuk awak dan polower ke 1500 tu,,,btw, dah terjah dan memang patriotik !! =]

FaKArePa!n said...

dah terjah.. hehe

JIJI YU said...

haaiii retiss..kekekee.ko review ke ko mengata ni weh

H.J said...

blog aku tak nak kritik ke cik iffah??ahaha

cik pulau said...

waahhh yu...
hebatlah..
dah 1509..
alalala~

Mr.Thinker@Ali said...

akhirnya terjumpa juga. mudah kan nak cari orang. :)

kecewa sbb dikecewakankah? -,-

Sunah Sakura said...

tahniah ye yuuu~

Suhaili Sarif said...

waa semangt btul crk
seb bek jumpa.hehe

eh x amu review blog akak ke? :p

Luqeem™ said...

tahniah! :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers