CORETAN TERBARU NADH

BLOG PILIHAN SAYA IALAH

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Senarai blog pilihan:
Sebab dia selalu tinggalkan komen kat blog ni. Selalu dah terjah balik. Terima kasih!

Suka blog korie. Selalu ada je dia nak kongsikan. Best!

Haruslah suka. Teman konvoi pergi serang UM ni hehe.

Sebab segmen dia selalu buat aku terfikir. Dia pernah kata aku kreatif!

Siapa tak kenal mamat gedik ni? Tuan tanah hijau merangkap jiran. Oh jiranku Nadh haha.

Budak bukan sebarang budak. Budak logam ni selalu terlajak tidur haha.

Ini retis. Kenapa kena pilih dia? Sebab dia aku kenal ramai orang dalam dunia blog. Sunah =)

Retis kuasa dua. Dia nak balik Madinah dah. Tak ada orang nak sakat aku lepas ni. Kan HJ kan?

Mama Zul. Dia selalu tertukar Iffah dengan Aimie. Aimie tu opah aku tau.

Pilih dia sebab dia ajarkan buat watermark. Tapi sampai sekarang tak terbuat lagi. Tak ada installer lagi.

Sebab dia suka blog aku. Haruslah suka blog dia jugak. Hehe

Padlie banyak buat aku terfikir. Lama sudah follow dia ni.

Ini? Tak kenal? Mari berkenalan dengan dia. Header flash tu. Ehem* Blog dia pun best. 


Okey, sudah senaraikan. Korang boleh terjah. Tengok apa yang best. Aku nak terjah jugak. Bagitau diorang terpilih. Wah bangga kan orang pilih kita. Terima kasih Mak Dara!

Ps: Blog dia ni pun best. Cuma dia tak join segmen ni pulak. Haha

23 comments:

JIJI YU said...

Hj mmg retis..tgkle sape mmber die

el-janna said...

heheh^^ wa~~ macam ade bbyuya je kat situ^^ thanks memang dari dulu pun suka blog ni^^

Suhaili Sarif said...

nape x pilih jiji?

ercy said...

blog http://gulagulapelangi.blogspot.com/ jadi pilihan ercy nak tau napa??? hehehhe....blog ni banyak cerita pendek n suka ikut segmen... ercywong@blogspot.com

Sunah Sakura said...

BLOG ANDA TELAH MENJADI PILIHAN SAYA. KENAPA SAYA PILIH BLOG ANDA ?

Blog Pilihan Saya... Meh Tengok Meh... | Sunah Suka Sakura dot com

udin said...

kejammmm.. hari jelah terlajak tido.. hehehe.. ;)

H.J said...

tima kasih awak.

Sunah Sakura said...

:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

hehhe..tq dear..=)

inilah aku said...

BLOG ANDA TELAH MENJADI PILIHAN SAYA. KENAPA SAYA PILIH BLOG ANDA ? "

Cik Ct said...

awk 10 blogger pilihan sy.. haha..sy pilih sbb sblum nie x pernah knl, n tajuk blog yg agak menarik perhatian.. gud2!!



follow awk , no 1531.. sudi2 laa follow lek .. thnx


http://cytyfyfy.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

udin said...

pheeeeweeetttt.. hye awk.. blog awk jadi pilihan sy tau awk.. hehehe.. ;)

http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

Miss Nadya said...

datang nak menyinggah blog miss ran..jangan risau..blog ini menjadi pilihan hati nad jugak..:)

solomolo said...

singgah Ramadhan di sini...

Muslimah Optimis said...

auuwww.. teman serang UM ye..hihihi.. pemandu pelancong terbaik tak

sifu im said...

npe name aku x de??ke klu aku x join mmg xleh di ltk blog pilihan er??sob3 sdih haha

Syahir Ramli said...

Blog iffah dah jadi pilihan sy dah... :)

maszull said...

salam iffah mama dtg sini sori lambat yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

Bunga said...

Assalamualaikum,
Tahniah blog anda menjadi blog pilihan saya :)

ella said...

psst check it out ANDA TERPILIH
http://belogella.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

K O R I E said...

salam akak,

thank k.. suka blog akak jugak.. boleh menimba ilmu dlm menulis cerpen/novel.. teruskan menulis ye kak.. kita pasti akan terjah!.

padlie said...

Terima kasih kerana pilih blog saya... :)

erm.. terfikir pasal apa yer?

sergeant keroro said...

untunglah blog pilihan ramai~~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers