CORETAN TERBARU NADH

1500

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Huish semput nak menanti 1500 ni.

Tapi sayang dia tak ada blog atau tak tayang link blog. Kepada jejaka bertuah. Tahniah anda followers ke 1500.

Bunga api.

Mercun.

Drum roll.

Tak ada hadiah. Saja gedik.

Tercapai jugak impian aku.

Korang pun binalah impian sendiri ye=)
Ps: Dia pun ada impian.

11 comments:

JIJI YU said...

tahniah..dah retiss dah engko...malu le aku nak dtg sini..ekeke..

aimie amalina said...

weeeeee
finally!
tahniah kak ngah! =)

Umie Artoqiemie said...

impian umie nak folower 1k be4 raya.. hahaha.

sergeant keroro said...

tahniah!! XD

FaKArePa!n said...

dah boleh review blog si mangsa tu.. hehe

Kalamhati said...

tahniah iffah!..whaa =)

Atiqah Sa'ahiry said...

tahniah..iffah..wee..leh belajar ne..

aiman said...

tahniah...

Luqeem™ said...

tahniah! sy lmbat lg..hee

Mr.Thinker@Ali said...

bukan x ada, ada tapi semacam sudah di'private'kan.

try search 'nyzham hadni'. pasti terjumpa dia.

Sunah Sakura said...

tahniah sekali lagi~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers