CORETAN TERBARU NADH

Hilang

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku hilang
malam kian pekat
arah makin kabur
diam sendirian

Aku hilang
mentari terik terpancar
lelah menanti rasa
letih menyinggah lalu

Aku hilang
dalam ke dasar
jauh ke dalam
diam tak berkata

Autopublish. Aku senyap tanpa khabar hari ni. Harap maklum. Tengoklah bila aku rasa aku perlu online. Mungkin sehari mungkin lebih.

Ps: Dia hilang. Aku juga hilang.

13 comments:

aimie amalina said...

aiyaaaaakkk
huu
jgn la ilang lame2 ye kak ngh
opah rindu nnti =(

shiema sufian said...

:)

Mr.Thinker@Ali said...

semuanya hilang.

paling teruk, hilang pedoman.

ish2. chill. jangan menghilangkan diri yo! :)

sergeant keroro said...

semua hilang~

dayah aziz said...

jgn la hilang...;(

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jgn hilang lama2 dik

JIJI YU said...

dekat2 ngn raya sume ilang..ehehe

H.J said...

aku ke yang hilang tu??haha

Faaein Talip Roy said...

berjanji ke sama2 dok hilang ni.. macam tau2 aje siapa si dia tu.. jeng.. jeng.. jeng.. =P

ir prof dr alia rosli said...

kite pon nak menghilangkan diri nie

cik pulau said...

drama hilang kat tv9 episod akhir tadi... =(


lalala~

msredcheesecake said...

apa pun jadi, jgn hilang lama sgt.walau ada yg tak kisah, tapi lagi ramai yg kisah dan akan tercari2...

Luqeem™ said...

saya pun hilang jugak..huhu

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers