CORETAN TERBARU NADH

Kejutan lagi

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Adik boboi lukiskan
Adik boboi yang ini. Kenal tak? Opah dengan kak long jeles tak ni? Kadangkala kita tak perlu ucapkan terima kasih untuk menyatakan penghargaan. Cukuplah buat orang yang dah berjasa kepada kita gembira. Ingat hargailah jasa mereka walau sebesar kuman. Hati manusia siapa boleh duga ye tak? 

Ps: Dia nak semua ni jadi misteri.

17 comments:

sergeant keroro said...

huhu, hudoh la pulak T___________T

H.J said...

owh..terkejut saya

JIJI YU said...

retiss dah dpat dudel..ekeke...

azzey said...

mmg mistei n3 ni..:)

Lea IsNaw! said...

comelnya adik boboi lukis

hahaha

owh..sarjan keroro rupanya

lilypelangi said...

haha ! comel~

Umie Artoqiemie said...

umie x reti lukis macam adik boboi T__T

Wanz Mejuez said...

ramai blogger sekarang aktif buat doodle kan... uihh cemburu laaa...

<-- sebab tak reti buat doodle.. huhuhu

Cik siti said...

comelnye doodle.. :P

FaKArePa!n said...

comel giler.. hik3..

saya cello191 said...

class doodle dia~~
^__^

aiman said...

comel2..

aimie amalina said...

huk3
waaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jeles !kikiki

Suhaili Sarif said...

ok fine kak long jeles
offline

Addin said...

cute jeee ! :D

Luqeem™ said...

haha..smart!

yg perempuan ssh nk buat..laki senang je..

Mr.Thinker@Ali said...

stylo! haha!

mungkin doodle gadis susah dibuat. :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers