CORETAN TERBARU NADH

Lelaki pelik bila

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

MANJA

Yeke lelaki pelik bila manja? Normal ke lelaki manja? Korang rasa macam mana? Bagi aku? Rahsia. Tunggu respon korang. Lagi-lagi dia. Dia manja okeh. Malas nak letak link. Kang dia malu. Wakaka.

Ps: Dia malu kalau bongkarkan rahsia dia.

19 comments:

aimie amalina said...

hahahhaa
normal
mostly lelaki manja = anak bongsu !

K O R I E said...

abg korie xmanja pun.. grrr..
maybe sebab hormon

dayah aziz said...

aku suke lelaki mnje. tapi buka mengada;)

Ku Azhar said...

ku kata kalau la :p

sergeant keroro said...

untunglah lelaki manja~~

Luqeem™ said...

kalau laki comel bermanja itu sweet, kalau yang muka style ganaz bermanja itu cool. :)

sea_lavender said...

wujud je lelaki manja..
sbnr lebih menarik manjanya berbanding gurl..~kerana ingin perhatian yg terlebih hehe =D

JIJI YU said...

lelaki kalo die manja2..die lagi caring dan memahami engko tau tak

el-janna said...

wuuuuuuuuu sape tu~~~~~~~~~~~~~

QasehSuci said...

semua lelaki manja rasanya ... cuma diorg berlagak cool sebab ego .. er ... betul ker?? Qaseh suka lelaki manja dan memanjakan kita ...

maszull said...

salam...baguslah kalau dpt pasangan lelaki yg manja...

bersedialah wahai lelaki manja anda sedang diperhatikan utk dijadikan calon...:)

SoLy SoLicious said...

aww...sape la tu agak2nye..hahaha

SITI NOORNADIYANA said...

lelaki jadi manja dgn org yg betul2 die inginkan perhatian & kasih syg.

bukan manje tak bertempat. ^^

Syaffroni Effendy Bin Safar said...

xsalah lelaki manja2 ni ...asal jangan over dah la ...nanti macam AWW la plak ...

cik pulau said...

lelaki manja lagi better daripada anak mak..hehe

msredcheesecake said...

tengok manja cam ne la.kalau manje ampai tak leh diharap, babab je dia...

sifu im said...

lelaki manja ni buaya..haha

Mr.Thinker@Ali said...

lelaki manja x pelik, itu normal ja. kadang2 lelaki sama2 kawan pun boleh bermanja gak. err.? jgn fikir negatif. bukan gay. itu namanya bermesra. sama macam perempuan kot. ada masa serius, ada masa manja. normally, lelaki akan lebih menunjukkan kemanjaannya dgn cara yg lebih cool, teratur. maybe. ah, tapi kalau lelaki tu manja2 gatal, nampak sangat miangnya. kalau macam tu, jangan dilayan. sepak sampai hujung dunia terus.

lelaki selalunya nakal. huhu.

tamlegend said...

bapak sedara tiri incik tam mmg manja...sebab namanya mmg manja...hehehe.ini bukan rekaan...nama dia mmg manja..opah sedara tiri mmg suka nengok cerita laila manja...he

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers