CORETAN TERBARU NADH

Geram aku

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Aku gigit Lee Chong Wei sebab aku suka single.


Apasal asal aku main benda ni je keluar macam ni. Geram aku, Kena tukar tarikh lahir ni=P Korang nak buat jugak? Klik sini untuk merepek.

Ps: Dia punya "Aku terkentut depan lelaki sebab aku tak tahan." 

18 comments:

JIJI YU said...

takpaham aku

FaKArePa!n said...

Kesian kat LCW..huhu

mas saari said...

<---- aku terhantuk komputer aku sebab aku baru putus cinta!


*iffah, nak alamat rumah! akak nak kirim kad raya...hehehee

aimie amalina said...

geram nape kak ngah?

Suhaili Sarif said...

ahaha ape ni?

amboi,kentut lak dia..hehe

Suhaili Sarif said...

aku lambai dekat gangster sebab mak aku suruh.hahahaha

ce teka akak pakai baju color ape skrg? :p

Suhaili Sarif said...

ipah pakai baju pink eks?hehe

Luqeem™ said...

hahaha..ayat cantum2 yg best..

diana said...

hahahah...
untuk suka2 boleh la...

akak pun dulu suka
main benda2 gini...

lilypelangi said...

haha . gme tu memang funny ;)

H.J said...

blurrr..

saya cello191 said...

sy punya pon pelik ja jadi..haha..

Suhaili Sarif said...

dia tu adalah...

maszull said...

salam iffah...hahaha merepek je...

mama dah buat ini dia "aku terkentut depan siti nurhaliza sebab aku baik hati"...

kalau betul2 la terkentut depan siti nurhaliza x tahu la nak cover mcm mane....

padlie said...

ok la tu..


Aku lambai dekat Bapuk/Maknyah Sebab aku gila

sob sob
nyesal buat

aiman said...

aku muntah depan makcik kantin sebab aku tak tahan.. hee.. batal puasa tak?

cik pulau said...

Errr...

sergeant keroro said...

untunglah leh gigit lee chong wei~~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers