CORETAN TERBARU NADH

Eksklusif: Anak murid aku

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Hanya gambar menceritakan semua. Maaf aku halimunan. Muka overexcited kan. Malulah nak tayang. Kang ada yang meminang. Haha kawan aku yang tudung pink dah berpunya. Jangan mengorat=P
Senyum tak perlu kata apa-apa
















Ps: Dia tak percaya aku gemuk.

13 comments:

aimie amalina said...

alaaaaa!
nak tgk kak ngahhhhh! =(
huuuuu
kak ngaaaaaahhhhh!

sergeant keroro said...

eleh, muka tak nampak, HAHA

aimi adilah said...

nk ngorat yg laki pki bju oren 2 blh x??? dy sorg je lain :)

Muslimah Optimis said...

gemuk la sangat. tiup sekali terumbang ambing dah..ngeee

c genk bah ne said...

rindunya genk masa genk jadi guru ganti tu..hehehe..
masa lyn pragai budak2 ne tkanan,tp bila dah tak keja skng rindu pula nk layan budak2..nak main ngan diorang heheh

Luqeem™ said...

memang tergempar..

muka dikover dengan kotak bulat wrna kuning. :D

sea_lavender said...

wah3 kenangan bersme ank2 murid ye~~ ala kamoo tk de mne nk kenal nie hehe =D

Nuur mutiara said...

kuning :)

tomatokering :) said...

alololooo tomei2 nye ;p

cik pulau said...

tak gemuk pun la..
memang patut un dia tak caye. hahaha

Jer ... said...

:D overexcited ? wkaaka

Lea IsNaw! said...

lea pun x caya iffah gemuk

oh cikgu tadika ke?

mesti best

maszull said...

salam iffah...kenapalah ditutup muka tu...(mood frust)

wah takut ada yg dtg meminang yer...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers