CORETAN TERBARU NADH

KAMI BLOGGER PRIHATIN


ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Santai Bersama BEN ASHAARI
Klik Sini
Semalam nak join tapi tak sempat. Busy memanjang. Hari aku join. Lambat join tak bermakna tak prihatin.

Sampai sekarang aku tak sanggup nak tengok video ni. Serius takut.

Ps: Dia buli aku!

5 comments:

cik pulau said...

prihatin...
tu la kan.. takut..

aimie amalina said...

weeee..
tgk ni
tamo tgk dah.,.huk3..

Sis-Lin said...

Iffah..ko sama dgn Sis...
takut nak klik PLAY..sebab dh tgk video yg mula2 semalam tu..sedihhh teramat....

JIJI YU said...

herm...

Sunah Sakura said...

i pun tak tengok lagi video yang i tepek kat entry... T_T

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers