CORETAN TERBARU NADH

Dia buat hal

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Entry untuk hari ni hot sikit. Korang kena tahan jelah. Ada seorang mamat ni cari pasal dengan aku. Panas weh. Dah lah malam memang panas. Saja nak kasi hangin satu badan. Dia boleh buat entry pasal aku kat sini. Lepas tu buat cerpen. Konon nak lawan aku lah tu. Dia ingat dia siapa?

Mentanglah kami digosipkan. Tak bermakna aku baik dengan dia. Aku geram. Geram dengan dia. Sibuk nak lawan aku buat cerpen. Sekarang kami bukan jiran tapi musuh. Sebab contest ni. 
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Haha so sweet cerita jiran aku karang. Apa lagi terjah!
Serius cerpen dia menepati apa yang korang senaraikan tadi!!!

5 comments:

fRaMe+LenSeS said...

ahahahahhahahha.. igtkan marah kat sapa la tadi.. nak bawa rombongan askar ng kapai tebang p serang dia la nih.. lalalalalalalala~~

sergeant keroro said...

memang best!!

hehe XD

Sunah Sakura said...

haa... contest apa? awat besar sangat gap antar ayat contest ni dengan yang bawah tu? macam ada gambor tapi tak kuar lak..

Andrik McVean said...

will do..btw..why can't i follow your blog?

cik pulau said...

hahaaha..
padan la korang berdua ni..
errr..larikk ..
berenang laju2 balik pulau,,

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers