CORETAN TERBARU NADH

Perhatian orang kampung

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku ada berita gembira kepada cewek-cewek yang berada di luar sana. Sila terjah blog INI. Anda pasti teruja. Sebab mamat ni jambu. Dah tu belum ada calon buat bini.

Apa lagi KLIK SINI untuk serang. Blog pakcik memang sempoi okeh. Aku berani main pianolah kalau korang kata blog tu tak best. Haha

Cepatlah. Bloglist free tanpa syarat. Dah tu bujang lagi. Aku sekejap je dapat trafik dari blog dia. Terima kasih pak cik.

Aku dah hantar resume. Harap aku diterima kat bloglist pak cik tu=P

Yang follower sikit marilah terjah ramai-ramai!

6 comments:

JIJI YU said...

ni pakcik tu dah datang ni

efa nur said...

yeeaahh..orang kampung dtg seraNG sini..!!!hehe :D

Jom Terjah Sini :)

cik pulau said...

lorhh.. pakcik nesloo tu ke.. hahaha

Atiqah Sa'ahiry said...

haha..akhirnya pak cik tu datg juga sini..ye

KuNanGKuNanG said...

salam kenal. oh pok cik yg ini...den dh terjah blog dio td..glemer pokcik ni..he3

bersama kak Es said...

pakcik tu memang rajin..

baca entri dia yang geli2 tu :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers