CORETAN TERBARU NADH

700

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Apa yang 700. Bukak blog terus buat entri. Tak perasan follower dah cecah 701. Kebetulan baca ina dak mucuk yang meraikan follower ke 700. Sekarang dia 704 dah. Terima kasih yang sudi follow. Kalau baca entry lagi aku suka. Jom bukak puasa. Nak layan novel. GIAN!

Post by,
Miss Ran 

4 comments:

~...AmALinA....~ said...

miss ran!!!!! tahniah jugak buat kamu... jom celebrate sama2..kih3

Sal Saari said...

Tahniah miss Ran..
tak tau arr bila leh capai angka tu..jauh lg perjalanan

Sunah Mohammad said...

wahhh~ tahniah! u sama ngan ina, i sama ngan katek! hahaha~

aliarosli said...

takde yang nak same ngan kite ke??

sedih la, sob sob sob

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers