CORETAN TERBARU NADH

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Santai Bersama BEN ASHAARI
klik ye
Aku bermula mengaktifkan diri hujung bulan 2010. Aku sendiri taks edar yang aku telah mengaktifkan diri sendiri. Hehe kawan aku si Nan. Dia yang buat blog memula dulu. Sedar tak sedar nak dekat setahun aku berblogging. Dia selalu karang cerita yang menarik. Siapa nak layan enovel yang menyentuh perasaan klik sini. Dulu aku memang nak buat enovel je. Tapi dah akhir-akhir ni berubah. Yalah idea mana nak datang mencurah-curah. 

Kami seunit telah terpengaruh nak buat blog. Tapi lama dah diorang senyap. Adalah seminggu sekali entry. Dulu aku fikir kalau banyak-banyak annoying. Tak tahu pulak makin banyak makin best. Serius teruja nak tulis banyak-banyak.

Makin ramai. Antaranya bro ben, pcm, sunah, dan rakan-rakan yang selalu mengomen dan bagi semangat kat sini. Kang sebut yang femes je terasa yang kurang femes. Ye tak? Aku suka follow orang yang sempoi, santai, berilmiah, otai(macam sekepala). Bukan otai maksud orang lama. Jangan salah faham pulak.

Aku suka berblogging. Aku tahu ada yang rasa menyampah. Rasa membazir buat blog ni. Lantaklah nak fikir apa. Yang penting kita puas. Sebarkan ilmu walau sedikit. Aku tak malu berdakwah walaupun aku tak sempurna kerana Rasullullah berpesan kepada umatnya "Sebarkanlah dakwah walaupun satu ayat"

Post by,
Miss Ran 


13 comments:

Dalila said...

Suke idea dr Miss Ran..;)

Hepi BerbLogging.

aliarosli said...

suke entri nie

JIJI YU said...

PCM tu sape die eh..ehhee

s.y.A.f.i.r.a a.Z.m.a.L said...

singgah minggah.. salam kenal..
^_^

anismelon said...

salam perkenalan dari segmen abg ben..#3 no 13..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html

fuuyooh said...

salam kenal..dtg dari blog abg ben..hehehe
Aku terpaksa

fuuyooh said...

salam kenal..dtg dari blog abg ben..hehehe
Aku terpaksa

aza said...

dtg dari segmen abg ben
:)
salam ukhuwah dari aza

Puteri Kasih said...

singgah dah blog Abg Ben...jemput singgah ke blogies ku juga yer

Semanis Mulut By Puteri Kasih ;)

osHin said...

salam singgah dari segmen incik ben

Cik Cempaka said...

Hai hai..

saya suker..saya terjah

saya dengki..saya tak sempat join..

zacky ~786~ said...

dtg dr BA

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers