CORETAN TERBARU NADH

Tak bosan ke kenal lama-lama?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Title tu untuk apa yang aku fikirkan sekarang. Aku malas nak fikir tapi terfikir jugak. Haha serius ni. Tak bosan ke? Kadang aku rasa bertahun-tahun tu bosan. Tak tahu nak borak apa. Kalau jumpa balik kawan lama memang tak tahu nak borak apa. Jadi janggal.

Orang mesti pelik. Aku dah biasa macam ni. Aku janggal dengan orang baru dan jangga; dengan kawan lama yang memang lama dah tak kontek. Serius rasa macam sesi perkenalan. Aku tahu aku pelik. Tanya cik Pulau macam mana aku malu jumpa dia. Tak pun orang-orang yang pergi GATH ALAMANDA hari tu.

Dua situasi berbeza tapi rasa tetap sama iaitu malu. Aku memang pemalu. Jadi kawan-kawan jangan terkejut kalau aku tak banyak cakap macam dulu. Tak banyak cakap seperti di entri. Semuanya perlukan masa=)

Post by,
Miss Ran 


4 comments:

forever love said...

dgn atq nty cepat je ilang segan tue.. hiihi

Halimatun Sa'adiah said...

dgn sy x bleh diam je tau...
sy x suke silent mood..

akutetapaku.com said...

singgah di sini smbil baca n3...

singgah2 la disini
dan boring2 kite bergelanggang santai d sini..

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Mira Amirudin said...

it's ok kalau pemalu...
perempuan kan..lumrah la tu kalau perempuan pemalu ;)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers