CORETAN TERBARU NADH

Tergelak baca entri seseorang

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Kenapa aku nak gelak? Sebab dia macam budak-budak bila menaip. Emosi menguasai diri. Ke dia jeles dengan kepopularan orang. Aku tahu siapa dia maksudkan. Tak semua rajin nak komen balik. "Apa kau rajin nak tengok balik komen kot-kot dia komen?" Aku tak.

Jadi cara aku ialah meninggalkan jejak kat blog pengomen kalau rajin. Takpun buat entry tentang dia. Atau jawab melalui entri. Supaya dia rasa dihargai. Aku tak popular pun buat. Kenapa nak sound yang popular je? Apa sebab aku punya blog tak ada komen banyak ke?

Sila menulis ikut hati bukan emosi. Kau ingat kau hebat nak tegur cara orang lama berblogging? Anda terer berblogging buat apa sibuk hal orang popular. Popularkanlah blog anda dulu okey. Haha sangat kelakar oke! Kau terasa aku peduli. Kau buat entri macam tu ingat orang lain tak rasa?

SILA BERFIKIR DAHULU SEBELUM BUAT! Entry ni khas untuk semua orang. Nasihat ni=P Oh ya aku bukan nak bodek sesiapa yang popular ye. Aku bukan dapat trafik dari dia pun kalau aku bodek melambung. Usaha sendiri dengan cara yang tersendiri tanpa menjatuhkan orang lain ye dik=P

Post by,
Miss Ran 

4 comments:

aliarosli said...

hahhahahha, rajin

tapi bukan bukak blog orang tue

bukak kat email

emmmmmmmmm,tapi kite balas dorang sebab nak banyak komen

hahhahahhhaha, kite masih tak banyak orang komen

batak + teruja kalau masih ada orang nak komen

Maya said...

Jeles dengan kepopularan org? Haha ! Bloggers yang popular pun dulu macam maya gak ! Mula dari bawah...~ Haihh.. Kalau baru buat blog, then terus nak jadi popular mmg x jadi apa la~ hee :)

Nur Shalihah said...

haha chill lah jugak kak. minda harus terbuka, sy cakap pasal kebanyakan famous blogger sahaja :) sy tak maksudkan mana2 blogger pun. sekadar pendapat. maaflah kalau entri sy membuat mana2 pihak terasa hati. peace (Y)

Miss Meen said...

nama pun bl0g kan ..
n0rmal laa tue hehhe cakap sana sini
hihi s0 xpayah amek hati tapi amek pandangan je cukup
hihi ^_^
yang penting santai.....

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers