CORETAN TERBARU NADH

Weekend ni full

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Weekend ni macam-macam aktiviti ada.

MEMASAK SETIAP HARI

MEMBUAT KEK COKLAT

MEMBUAT CHEESE CAKE kalau ada bahan

VLOG PUTRAJAYA tapi tak nak buat VLOG pun

KENDURI UJANG DAN YANA

Mana satu nak buat ni? Grr Tasha pergi sama ye?

3 comments:

aliarosli said...

full betul, kiite nie bosan je memangjang, konon takde keje


huhuhu, selamat memilih

Sunah Mohammad said...

huhuhu...bestnye dapat gi..

Tasha said...

no prob babe....... can't wait to meet u finally~

excited pun ada ni..... sebab aritu punyer gathering tak dapat pegi. so, inilah masanya.....I takkan lepaskan peluang keemasan.
cewah~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers