CORETAN TERBARU NADH

Buat Alia Rosli

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Baik punya tayang nama. Ni kira promot. Bayar 20 hengget sekarang. Eh taklah. Apa nak bagi apa salahnya kan?

Oh ya menjawab pertanyaan anda. Entry tadi macam segmen. Kita masuk dan berdebat di entry sendiri. Kira originallah entry tadi. Dah diorang suruh debat. Mereka timbulkan isu, kita hangatkannya. Ada faham? Jom join. Baru je ada ni. Klik je kat gambar UBM tu ye=)
Post by,
Miss Ran

2 comments:

aliarosli said...

huis, buat terkejut je

tah ape le nak cakap tadi

emmmmmmmm,rasanya tue dari fb kan?

tak dapet nak join

Sunah Mohammad said...

alia takde fb!

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers