CORETAN TERBARU NADH

Maaf, aku tak tahu

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Maaflah pada admin-admin group kat FB. Aku memang suka ping. Tapi tak tahu pulak tak boleh ping bebanyak. Maksud aku ping entry lain-lain dalam satu masa. Dah aku update laju. Lajulah aku ping. Hairan. Memang tak boleh eh? Banyak group aku join ni=P Maklumlah aku newbie. Ada sesiapa tahu? Aku tak tahu. Serius blur!

Post by,
Miss Ran 

3 comments:

~...AmALinA....~ said...

yeke tak boleh??? adesss kalo ping entry yg sama mmg patotla ckp takley..hahahha xpe la miss ran.. ping kt tempat lain plak..ngeeee~ tamo sedey ye!

munira sajuti said...

eyh, yeke takleh ping banyak kali. arghh, bedal je. spam link yela takleh, ping banyak kali tu, jangan dihiraukan klo ade yg tgur. abg ben wat, okayy je kott. bedal k, bedal ! HAHA emosi.

Sunah Mohammad said...

ahahah..ping je...i pun kadang2 tengok kat situ ehhh...entri i yang tadi??? nampak sangat orang tak banyak ping kat group tu..huhuhu...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers