CORETAN TERBARU NADH

Moh kita mengundi

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku nak lancarkan perang. Haha walaupun hati berbelah bagi nak undi mana tapi tetap undi sifu ni. Apalagi. Yang tak undi mari kita undi sifu ni dan ni. Diorang memang superb. Anwarhadi? Suka jugak. Ah undilah semua=P

Jap!



Merekalah punca aku terus berada di dunia blog ni. Apalagi yang tak reti nak undi tu kenapa? Korang hanya perlu login FB je. Then click link. Klik kat vote now! Setakat ni PCM rank 1, bro ben rank 2. Sila laksanakan tugasan anda. Ingat kita tolong orang nanti orang tolong kita pulak. Nak undi ady, pw, qaseh abang zam. Silakan=P
Post by,
Miss Ran 


1 comment:

diana said...

undi apa ni??
kenapa entah akak selalu ketinggalan..
hahhah

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers