CORETAN TERBARU NADH

Petang tadi 666

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Yup petang tadi 666. Malas nak capture sebab tak suka number tu. Haha suka number 1500. Tulah. Lama lagi nak dapat. Sabar-sabar. Nak cerita pasal lain sebenarnya. Petang tadi 666 memang cantikkan? Sekarang berubah drastik pulak.

Hairan mana datanglah banyak-banyak ni. Apapun selamat datang ke blog polka dot yang annoying di mata sebab warna warni. Haha nampak sangat tak matang. Malas tukar=P. Oh ya sekarang dah berapa ye angkanya. Kejap nak cek.

Oh sekarang dah  680. Gila. Setakat ni ni yang paling drastik naiknya. Selalu naik satu dua je. Nak terjah macam malas. Siapa rajin komen dialah akanku terjah. Layan=)

Oh ada hikmah di sebalik kesedihan tadi. Sekarang kembali ceria=)

Post by,
Miss Ran 

4 comments:

aliarosli said...

rasanya macam tahu je datang dari siapa

mungkin dari kak sunah kot

ek? teke je

tahniah, memang naik drastik

nieeeee, dah komen dah

terjah cepat!

♕ qeen ♛ said...

uyyooohh. ramainye! kite 200 pun tak sampai. nway, tahniah! :) blog you mmg best!

~...AmALinA....~ said...

waaa mana tak byknye... update pon laju je..tak terkejar den.. baru baca entry baru dah ada lagi baru..-__-'

Sunah Mohammad said...

dah 683 tuuuuuuu!!! fuyyoooo! cepatnye naekkk!! macam blogger otai! ahahaha~

larikkkkkkk dulu pelahan-lahan...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers