CORETAN TERBARU NADH

Musnah kerjaya guru

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Seorang guru lelaki mendakwa tidak menyedari kehadiran pelajar ala samseng menarik Muhammad Shahfaly Anoar, 15, keluar dari kelasnya sebelum membelasah mangsa sehingga parah kerana konon sibuk mengajar subjek Kemahiran Hidup. Klik sini

Macam mana boleh tak perasan? Lepas tu boleh pulak diamkan je hal tu. Tak maklumkan kepada pihak pentadbir. Macam mana dia boleh bergelar guru ni? Bertanggungjawablah. Jangan senyap je. Kena saman dengan family budak tu baru tahu.

Post by,
Miss Ran 

2 comments:

MamaEma said...

kenapalah anak-anak muda seperti ini sekarang yer....risau pulak anak-anak mamaema membesar nanti....minta2 dijauhkan...

Miss Ran said...

tula..mcm2 hal

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers