CORETAN TERBARU NADH

Perlu ke tayang seluar dalam di khalayak?

Satu pandangan yang sungguh menjengkelkan kat hospital tadi. Ada seorang mamat menonggeng di kaunter pembayaran. Sangat mengganggu orang nak membayar. Tetiba mata aku nampak spender!

Euuuwww kalau warna meriah tak apalah. Ini kelabu tahi anjing. Serius tak faham dengan arus fesyen negara. Terlalu kebaratan dan memalukan diri sendiri. Aku tau jeans kau tu low cut. Tak payahlah nak duduk menayang apa yang dalam.

Serius fesyen yang hodoh. Perempuan laki sama je. Suka sangat fesyen macam tu. Lagi memalukan orang beragama Islam. Memang tak layak dibuat suami!

Ps: Dia aku tak tahu. Tak sempat skodeng ;-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

21 comments:

QasehSuci said...

ayat tak sempat skodeng tu buat Qaseh tergelak besar...

Qaseh pown x fhm budak2 skung nie, minat sgt ngan fesyen pelik2

shiema sufian said...

memamng macam tuh dah orang sekarang ni. kalau boleh tu nak je tunjuk semua. hadoiii

Eza Boom Boom :) said...

Eza kalau ternampak benda macam tu, tekak rasa nak loya. Erkk, tak senonoh tau.

Paris Lipton said...

kan kan hengat sweet???! huh

deno said...

euwwww.... deno slalu jugak jumpa orang jenis mcm tu tp biasanya deno jumpa yg pompuan.. biasanya pompuan jenis tu deno jumpa kat pasaraya yang jd cashier tu... kadang2 yang tukang jaga pakaiaan.... pernah hari tu jumpa yang pakai sluar dlm kaler merah! menarik perhatian betul! haha

kak long said...

Itu makna nya..org len tak pakai spender... Dia sorang je pakai.. hahahahah

Princess Pinky said...

hahaha. pinky suke entry ni. :D

Juliet_iRa~" said...

ahaha..btol2..annoying kan..sound je iffah lain kali..ehehhee

Prettywrite said...

ternoda mata kita kalau tengok benda camtu..dia tak sekolah agama kot..:)

biela bell said...

adoii..mmg annoying sgguh la kalau nampak..tak payah nak fesyen sgtlah klu smpai org tgok pun nak terjojol mata..rosak2..huhu

Eera Shera said...

ewww gelinya..dia tak tau ke burok beno ropenye

.........cP~ said...

pakai low cut, tapi pakai baju labuh la. kih kih.

KaK LimAh Si SupiR said...

betol3..meluat tgk boxer yg terkeluar tuuu

Nong Andy said...

Dia rasa ensem la tu.. macho.. cool.. seksi... trendy.. prasan sendiri!

iRiS said...

trend laki2 zaman la ni..huhu da lg 1 jenis,ske sgt pakai suar ketat metat..nk tayang barang depa yg terjojol 2...

Gen2Merah said...

wakakaka.. kelakar la Iffah ni... hihihi... mmg trend budak2 skrg ni.. tak pasal2 kami yang kaum lelaki ni asyik2 tercuci mata tengok fesen2 budak2 pempuan skrg.. alahai..

Rozuan Ismail said...

agaknya spender dia mahal sgt kot.tu yg kena tunjuk

fRaMe+LenSeS said...

baru beli spenda kot. :P

aimie amalina said...

hahahaha
komeng nanadh x bole belah
hihihi :p

hazanis said...

kalau pompuan mesti yg pkai bju ketat seluat sendat...bila duduk nampak la tuttt..huhu

Shahrul Izzuwan said...

Haha.. Alah,t'londeh je tu k0t atau dia punya tali pinggang longgar.. Alang2 tu,aku jemput korang ni,j0m watch n k0men VIDEO2 sy bermain gitar/menyanyi di channel YouTube sy.. Klu ada yg tak pakai baju or pakai boxer je tu maaf ye..hikhik =P Tp suara x la sedap mane pun.. Klik link YouTube sy ni, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers