CORETAN TERBARU NADH

5 Ciri lelaki idaman

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ada mamat senget tanya. Meh aku jawabkan. Tapi ni secara rambang je. Kang ada kata aku demand lebih. Ni aku nak cerita sikit. Tak semua kita harap jadi kenyataan. Ni macam senarai semak. Bak kata lecturer aku. Orang yang betul-betul sayangkan kita akan berubah satu tabiat kepada yang baik. Contoh yang merokok akan berhenti merokok sebab sayangkan kita.

Ciri-ciri:

1. Boleh jadi Imam aku. Imam bukan setakat imamkan solat. Dalam rumahtangga. Dalam mendidik aku dan anak-anak. Geli gitu. Tapi kenyataan. Sebab tu aku suka tengok Imam Muda. Tapi ramai dah kahwin=P

2. Memahami. Ini semestinya. Tapi bila kita harap dia faham kita. Kita kenalah faham dia. Kalau kita tak suka dia takkan paksa. Aku tak suka dipaksa. Kalau sekepala lagi best. Suka haha.

3. Pandai masak. Ni kira bonus lah. Kira aku pun ada pembantu bila malas masak. Okey kan? Ala contohi Rasulullah S.A.W.

4. Penyayang. Yalah jangan nak asyik naik tangan je. Aku angkat kaki baru tahu. 

5. Boleh uruskan rumah tangga. Jangan nak harapkan isteri je. Kadang asyik harapkan isteri je. Kalau isteri tu ada kerjaya. Siapa nak uruskan? Tolak ansur adalah amat diperlukan.

Kesimpulan, ni harapan aku je. Sesiapa yanga ada ciri-ciri ni isi borang. Wakaka.

9 comments:

aimie amalina said...

=.< i loikeeee..paling suke no.4..kiki

iz said...

Ni ada persoalan sikit?? Mana nak download yer borang tuh.. Nak isi sat.. Hehe

dayah aziz said...

no1 best..;p

sergeant keroro said...

mana borang? nak isi ni, hehe :P

Az-Zahra Fauzee said...

haha, terbaek.. moge miss ran dapat suami soleh kelak...

JIJI YU said...

haha..agak2 kaki engko lepas tak kepala aku..

Sunah Sakura said...

ayat best, dia naik tangan, kita angkat kaki...hahaha

NadiRah said...

huhuh..
blogger2 lelaki kne bace nih...hehehe

cik pulau said...

hahaha..
ooo yaeahhh...
cepat2 isi borang mana yg layak tu..heee~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers