CORETAN TERBARU NADH

Perempuan yang baik

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Benarkah orang kata perempuan yang baik takkan keluar malam?

Aku masih tertanya-tanya hingga ke hari ni. Korang rasa?

4 comments:

mas saari said...

alah...takdelah sampai camtu!
yang penting niat kita keluar tu nak buat apa? kejahatan atau kebaikan..

aimaniman said...

ntah aa.. kalu nurse ke.. doktor ke.. apa2 lae yg kuar malam? so takrif kuar malam kene lebih detail n mungkin zaman dulu2 je istilah cam tu .. la nie tanya niat, kalu niat ok.. ok aa tuw

Farah Amir said...

tak salah untuk keluar malam cume perlu tengok dengan siapa & tujuan.. tak semestinya perempuan yang TAK keluar malam itu baik... dan tak semestinya perempuan yang KELUAR malam itu jahat... =)

support blog anda...
berbesar hati jika anda sudi ke blog Ana (^__*)
http://farahfarahanah.blogspot.com/

sergeant keroro said...

tak lah.

p/s : yang penting keluar tu, jaga pergaulan, jaga aurat, dan bukan keluar berdua dengan lelaki :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers