CORETAN TERBARU NADH

Aik macam tau-tau je

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ni kisah pagi dalam pukul 1 pagi tadi.

Aku masih online ketika itu. Sekali nampak Papa Ben post entry. Baca nama yang ditag hati aku pun terdetik. Asyik nama sama je. Nama aku tak ada ke?

Aku pun layankan mesej lagi. Sekali tengok kat komen ada nama lain pulak. Buat tak tahu sekali tengok "Eh nama akulah,"

Er Papa Ben macam tahu-tahu je aku ada terfikir pasal tu. Apapun terima kasih sudi tag jugak. Sekian lama tunggu. Haha

Korang pernah jadi macam ni tak? Tetiba je orang tu dapat rasa apa yang kita rasa. Walaupun tak rapat. Ni namanya apa ye?

5 comments:

sergeant keroro said...

deja vu XD

JIJI YU said...

ada jodoh letu

Luqeem™ said...

x kena tag lg..huhu

:D

maszull said...

slm...itulah namanya ingat mengingati walau x rapat tapi teringat juga dan dpt memikirkn benda yg sama kita fikirkn....lagi pun org fames ni org mudah ingatkn...:)

H.J said...

itu namanya chemistry..haha

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers